Persoonlijk

Dennis Oosterwijk


Dennis Oosterwijk

Hallo, ik ben Dennis Oosterwijk. Kenmerkend voor mij is dat ik een “mensen-mens” ben die altijd op zoek is naar wat mensen drijft en beweegt. Mijn drijfveer om als therapeut te werken komt voort uit de behoefte om – naast het bieden van een luisterend oor- ook actief te kunnen bijdragen aan de oplossing van problemen. Een bijdrage leveren in de ontwikkeling van mensen geeft mij veel voldoening.

Na mijn bedrijfseconomische studie aan de Hoge Hotelschool Den Haag ben ik een aantal jaar werkzaam geweest in de hotellerie. Daarna volgde een kort intermezzo in de financiële dienstverlening. Vervolgens ben ik de zakelijke dienstverlening (consultancy) “ingerold” waar ik, naast mijn praktijk, met name verantwoordelijk ben voor het beleid aangaande personeelszaken (HRM) en de financiële administratie (F&A).

Therapeut en relatietherapeut

Ik ben opgeleid tot polyenergetisch therapeut aan de Academie voor Polyenergetica te Amersfoort. Jaarlijks volg ik meerdere bij- en nascholingscursussen om mijn vakkennis op peil te houden en verder te ontwikkelen, conform de eisen van de beroepsvereniging V.B.A.G. en beroepsregister RBCZ.

In de afgelopen jaren heb ik tevens cursussen afgerond op het gebied van o.a. sexcounselling, EFT (Emotional Freedom Techniques) en relatietherapie.

Naast mijn therapeutische werkzaamheden ben ik verbonden aan diverse middelbare scholen in het kader van schoolmaatschappelijk werk. In deze rol fungeer ik o.a. als (extern) vertrouwenspersoon en bied ik ondersteuning aan zowel leerlingen, studenten, ouders als docenten.

Opleidingen

 • 2017-2018 Post HBO Registeropleiding E.E.N. Therapeut, Instituut E.E.N.
 • 2015-2016 Registeropleiding Psychosociale Basiskennis, Instituut E.E.N.
 • 2008 Medische basiskennis, Academie Sagho


Registraties:

 • AGB-codes:
  > AGB behandelaar: AGB 90-037890
  > AGB praktijk: AGB 90-016487
 • VBAG 2090205
 • RBCZ 9113606R
 • KvK-nummer 24442712
 • (registratie)nummer geschillencommissie Quasir ovv VBAG lidmaatschapsnummer 2090205


Dennis Oosterwijk
Geregistreerd bij VBAG en RBCZKijk voor meer info over de problemen waarmee je bij mij terecht kunt op de therapie-pagina en de relatietherapie-pagina.


Psycholoog Gouda
Ervaringen van cliënten
De sfeer als je bij Dennis binnenkomt is erg relaxed en daardoor voel je je al snel op je gemak bij hem.

5 sterren score
Partner van:

Therapiepsycholoog.com Relatietherapeuten.net
psycholoog gouda Psycholoog Gouda
wordt gewaardeerd met 4.9 uit 5 sterren op basis van 7 reviews
Top