Therapie Gouda

Therapie Gouda - Dennis Oosterwijk

Snel en effectief

Polyenergetische therapie is een kortdurende, resultaatgerichte vorm van alternatieve psychotherapie, gebaseerd op de meest werkzame aspecten uit zowel de klassieke psychotherapie en de moderne therapie; hypnotherapie, regressietherapie, energetische therapie en lichaamswerk, Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en verbale en non-verbale communicatie.

Afhankelijk van wat bij jou past en wat voor jou op dit moment nodig is, worden de verschillende therapievormen ingezet. Sommige van onze problemen hebben hun oorsprong in het verleden. Al heel vroeg leer je hoe je het beste met de realiteit van alledag om kunt gaan. Het kan zijn dat gedrag wat ooit prima werkte, tegen je gaat werken.

Samen kijken we welke veranderingen er in het heden nodig zijn zodat je jouw leven anders kunt gaan beleven en inrichten.

Door de inzet van diverse gesprekstechnieken kun je inzicht verwerven in je probleem waardoor je je (verder) bewust wordt en inzicht krijgt in het hoe en waarom. Inzicht in jezelf is het letterlijk voelen en zien hoe je zelf in elkaar zit wat betreft je sterke en minder sterke eigenschappen. Inzicht leidt tot bewustwording wat een stap is naar het leven zoals je het wilt gaan leiden.

 

Werkwijze

Tijdens het eerste gesprek (intake) gaat het vooral om kennismaken met elkaar en kijken of het klikt. Daarnaast verkennen we jouw klacht(en). Waar heb je last van? Waar wil je van af? Waar loop je tegenaan? Hierbij ontstaan vaak al de eerste inzichten, wat veelal verhelderend werkt.

Na het eerste gesprek besluiten jij en ik, als we beide een goed gevoel hebben, hoe we na dit gesprek verder gaan. Ook spreken we samen de frequentie en het te behalen resultaat af.

Tijdens onze gesprekken help ik je om de dingen op een rij te zetten en je klacht(en) te verminderen of op te lossen. Dat gaat zowel op puur praktisch niveau (mentaal/geestelijk) alsook op de dieper liggende niveaus (emotioneel/lichamelijk/spiritueel). Ik stem mij op jou af, en ga samen met jou door je proces.

Uiteindelijk bereik je zelf het resultaat. Ik zie mezelf als een “hulpmiddel” in jouw proces. Ik geef slechts mogelijkheden aan, waarbij het aan jou is om (opnieuw) te kiezen. Jij lost dus feitelijk je klachten zelf op, omdat ik geloof dat de oplossing al in jou aanwezig is. Ik help je om de oplossing te vinden, en om nieuwe keuzes te maken.

Te allen tijde staat bij mij aandacht, samenwerking en respect voor elkaar voorop.

Soorten klachten

Ik kan je helpen bij verschillende soorten problemen en klachten zoals:

  • Angsten
  • Burnout
  • Depressie
  • Relatieproblemen
  • Rouw
  • Stress
  • Trauma’s

Soorten therapievormen

Afhankelijk van wat bij jou past en wat voor jou op dit moment nodig is, kunnen verschillende therapievormen worden ingezet, zoals:


Meer over mij kun je lezen op mijn Persoonlijk-pagina.


Dennis Oosterwijk
Geregistreerd bij VBAG en RBCZ


Partner van:

Therapiepsycholoog.com Relatietherapeuten.net
Review:
De sfeer als je bij Dennis binnenkomt is erg relaxed en daardoor voel je je al snel op je gemak bij hem.

5 sterren score
psycholoog gouda Psycholoog Gouda
wordt gewaardeerd met 4.9 uit 5 sterren op basis van 7 reviews
Top