Ervaringen van cliënten

Psycholoog Gouda - Dennis OosterwijkPsycholoog Gouda – Dennis

5 / 5 sterren – Jurian

“Toen ik Dennis opbelde zat ik aardig in een dip. Ik zat vast in een patroon van leven waar ik niet tevreden mee was en het lukte me alsmaar niet om dit patroon alleen te doorbreken.
Ik ben blij dat ik de stap heb genomen om hulp te zoeken en blij dat ik die bij Dennis gevonden heb. Hij heeft me geholpen de oorzaken te vinden. Hij leerde me naar mezelf te luisteren en gaf me methoden om de oorzaken aan te pakken, in plaats van te balen van de gevolgen.

Iedereen zit wel eens vast en ik zal nog steeds wel eens blijven haken. Erg is dat niet, want nu weet ik hoe ik mezelf weer los krijg.”Psycholoog Gouda – Dennis

5 / 5 sterren – Droeschka

“Het was voor mij de eerste ervaring met welke vorm van therapie ook. Ik wist niet wat te verwachten, maar dat het zo effectief en zo snel al resultaat zou boeken had ik niet verwacht.

Ik had het idee dat Dennis niet alleen scherp luisterde maar ook goed anticipeerde op mij, om zo te komen op een manier die voor mij zou werken. Ik kan het niet vergelijken natuurlijk maar ik denk zeker dat het heel positief is dat een therapeut niet 1 manier heeft maar het op de persoon afstemt.”Psycholoog Gouda – Dennis

5 / 5 sterren – Angelique

“Al maanden zat ik niet lekker in m’n vel. Na op internet rond gestruind te hebben, heb ik besloten om naar Dennis Oosterwijk te gaan. Ik was vreselijk zenuwachtig de eerste keer. Waar kom ik terecht, hoe gaat zoiets in z’n werk, waarom doe ik dit (anderen hebben het toch veel slechter dan ik)?

Al die zenuwen bleken nergens voor nodig te zijn en de gesprekken met Dennis waren heel prettig. Soms zwaar en soms gewoon gezellig en leuk. Hij luistert goed, vindt niks gek of raar en ikzelf was het belangrijkste.

Gedurende de gesprekken en sessies kwamen we vanzelf op de problemen waar ik tegenaan liep en Dennis leerde me hier anders mee om te gaan door onder andere assertiever te worden en meer aan mezelf te denken.

Gelukkig heb ik op tijd de knoop doorgehakt om hulp te zoeken. Als ik dit niet had gedaan, had ik met een paar maanden thuis gezeten met een burn-out. Nu, ruim een half jaar later, gaat het veel beter. Ik pas de handvatten uit de gesprekken toe die ik met Dennis heb gehad waardoor ik weer meer geniet en een stuk rustiger in het leven sta.”Psycholoog Gouda – Dennis

4 / 5 sterren – Anouk

“Toen ik via internet op de site kwam van Dennis en ik mijn eerste afspraak had gemaakt is mijn leerproces begonnen.

Mijn aanleiding dat ik naar Dennis toe ben gegaan is omdat ik mezelf niet fijn voelde, ik ging hyperventileren en niet wist waar het nou precies vandaan kwam.

Dennis wil je graag helpen, de ruimte waar we in zaten en de sfeer is voor mij heel erg bepalend geweest dat ik me op mijn gemak voelde en ik open en eerlijk alles durfte en kon vertellen.

Ik vond het hele fijne gesprekken en kom er nu achter dat ik zelf alles gedaan heb en Dennis mij alleen maar de juiste vragen heeft gesteld die uiteindelijk tot gevolg hadden dat ik weer de rust heb in mijn hoofd die ik van tevoren zo graag wilde.”Psycholoog Gouda – Dennis

5 / 5 sterren – Jasper

“Al een hele tijd wist ik dat ik last had van faalangst. Meestal wordt er op de middelbare school wat aan gedaan als leraren/leraressen zien dat er een leerling mee rond loopt.

Bij mij viel dat blijkbaar niet op. Na de middelbare school heb ik steeds moeite gehad om te presenteren en nu in het werkveld had ik het daar ook best lastig mee. Dennis heeft mij in vier sessies veel weten bij te brengen.

De oefeningen die we deden waren vrij simpel, maar zeer effectief. Het is leuk om op die manier te weten te komen dat je eigen geest, gevoel en gedrag eigenlijk erg simpel werkt. En dat het met wat extra handvatten van Dennis om te turnen is.

De sfeer als je bij Dennis binnenkomt is erg relaxed en daardoor voel je je al snel op je gemak bij hem.”Psycholoog Gouda – Dennis

5 / 5 sterren – Wilco

“Mijn aanleiding dat ik bij Dennis terecht ben gekomen is omdat ik mij steeds in rare en bizarre leugens moest wringen, omdat ik geen nee durfde te zeggen.

Hierdoor kreeg ik flinke problemen op mijn werk en in mijn relatie. De manier waarop Dennis te werk gaat ervaar ik als zeer prettig. Er is geen afstand, er heerst een relaxte sfeer. Hij is er om je te helpen en gebruikt geen dure blabla.

De resultaten waren bij mij zeer vooruitstrevend! Dennis begreep mij goed en dat motiveerde mij daarom ook. Je moet er zelf ook achterstaan anders werkt het niet. Ik voel me nu sterker en zelfverzekerder! “Psycholoog Gouda – Dennis

5 / 5 sterren – Paula

“Al enige tijd had ik last van lichamelijke klachten, vooral in mijn pezen en spieren. Hiervoor werd een medische oorzaak gevonden en ik moest hiermee leren omgaan. Dat was lastig, ik herkende de grenzen van mijn lichaam niet en vond het ook moeilijk om aan die grenzen toe te geven. Ik ging op zoek naar een coach die mij kon helpen mijn grenzen sneller te herkennen en mij ook te leren accepteren dat ik grenzen heb.

Zodoende kwam ik bij Dennis Oosterwijk terecht. Direct in het eerste gesprek kostte het mij totaal geen moeite om volledig open te zijn en Dennis kon heel snel zijn vinger op de zere plek(ken) leggen. Ik voelde mij niet goed genoeg, wilde mij niet aanstellen, wilde iedereen pleasen, voelde de noodzaak de controle in handen te hebben en raakte gefrustreerd als ik geen controle over de situatie had.

Dennis gaf in het kennismakingsgesprek al aan dat we heel snel resultaten zouden boeken. Ik had daar minder vertrouwen in, maar 6 sessies later kon ik niet anders dan hem gelijk geven. Sommige issues konden heel snel worden aangepakt. Het ‘pleasen’ en daarmee over mijn eigen grenzen gaan, was hardnekkiger. Met de hulp van Dennis heb ik nu geleerd dat ik prima mijn eigen grenzen kan bewaken en dat ik daarna niet alleen geen schuldgevoel hoef te hebben, maar dat ik me juist heel goed en stoer voel dat ik voor mezelf op kom. Ook de reacties van anderen op mij, zijn mee veranderd en dat voelt super.

De begeleiding van Dennis heb ik als heel prettig ervaren. Ik kon volledig mezelf zijn en ook als ik zelf dacht en beweerde van een issue verlost te zijn, prikte Dennis daar doorheen en ging nog een stapje verder. Wat ik ook erg prettig vond was dat hij ook gewoon zijn mening durfde te geven.

Tijdens de sessies vielen de puzzelstukjes op zijn plaats en weet ik nu waarom ik ben wie ik ben en waarom ik deed zoals ik deed. Ik had letterlijk vele “oh ja!” momenten waarin mij plotseling veel duidelijk werd. Het resultaat van deze sessies is dat ik minder last heb langdurige spanningen, beter in mijn vel zit en vooral aardiger voor mijzelf ben. En ook ik weet nu: Heb vertrouwen, het komt goed.”Reacties cliënten

Meer reviews over mij en mijn praktijk staan op Therapiepsycholoog.com

Bekijk meer reviews >>


Partner van:

Therapiepsycholoog.com Relatietherapeuten.net
Review:
De sfeer als je bij Dennis binnenkomt is erg relaxed en daardoor voel je je al snel op je gemak bij hem.

5 sterren score
psycholoog gouda Psycholoog Gouda
wordt gewaardeerd met 4.9 uit 5 sterren op basis van 7 reviews
Top